IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мил момент: Шей Мичъл и новородената ѝ дъщеря в първа фотосесия

18 октомври 2022 14 30

Актрисата от „Малки сладки лъжкини“ вече е майка на две момичета

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Това е едно малко сладко дуо!

След като стана майка за втори път по-рано през годината, Шей Мичъл реши, че е време да включи новородената си дъщеря в официална фотосесия. Двете дами позираха за новата кампания на марката BEIS, която е собственост на актрисата. Компанията предлага на пазара аксесоари за пътуване, включително куфари, пътни чанти, несесери и всичко необходимо за една по-спокойна ваканция или работна среща.

На снимката, публикувана в социалните мрежи преди дни, се виждат Мичъл само по дълго бежово пухено палто и в едната си ръка държи голяма леопардова чанта за пътуване. В другата здраво е хванала новородената си дъщеря Роум, която пък е заровила глава в меката яка на палтото. Момиченцето е само по памперс, а черната ѝ коса доста прилича на тази на майка ѝ.

„Първата фотосесия на Роум“, написа Шей под кадъра. На други снимки се вижда, че не само Роум е участвала в рекламата. Там е и първата дъщеря на Мичъл – Атлас, която споделя целувка с майка си за пред камерата. Освен това, 3-годишното момиченце позира само пред зелена дъска за баланс, а на преден план се виждат чанта и несесер за пътуване от BEIS.

През лятото стана ясно, че 35-годишната Мичъл е родила второто си момиче от дългогодишния си партньор Мат Бабел, когото нарече „страхотен баща“. Двамата са родители и на Атлас, която се роди през октомври 2019 година. Шей призна, че обстановката вкъщи доста се е променила след раждането на Роум, когато момичетата вече са станали две.

„Преминаването от без деца към едно дете е много по-лесно, отколкото от едно дете към две деца“, казва актрисата на модела и майка Елза Хоск. Допълва, че чувството е прекрасно, но ежедневието ти се превръща в истинско предизвикателство и игра на баланс.

На фона на целия хаос, Шей вече планира първия Хелоуин на Роум и обмисля в какви костюми да облече дъщерите си. „Поръчала съм четири, в зависимост от настроението на Атлас“, казва тя, обяснявайки че най-вероятно костюмът на Роум ще допълва този на по-голямата ѝ сестра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари